Ekološka kmetija Pri Baronu

image001Naziv: Pri Baronu
Naslov: Planica 6, 2313 Fram

Telefon: 02 601 44 51 / 051 317 104
E-naslov: info@bodibio.si

Splet:  www.pribaronu.si
Facebook: Pri Baronu

“Pri Baronu oz. na kmetiji Uranjek se takoj vidi, da je družina predana spoštovanju do narave in sozvočju človeka z njo. Urejenost okolice, odnos do živali, način pridelovanja zelenjave, poznavanje zelišč in spretnost pri ročnih delih, vas bodo gotovo navdušile. Ko pa v prijetnem vrtu, na mehki travi, na mizo prinesejo še domače dobrote, okusi Pohorja vzdražijo vaše brbončice, otroci pa se zamotijo na številnih igralih in ob stiku z različnimi živalmi na kmetiji. Eko-idila na Pohorju!”

Na Baronovi domačiji živimo 3 generacije.druzina-027

Pridne roke šestih družinskih članov so tiste, ki skrbijo za urejeno okolico in dobrot polno mizo na Baronovi domačiji.

Da je živalim udobno in so site, da so njive preorane in zasejane, da je okolica urejena in vse teče kot je treba, skrbita predvsem Boris in ata Mirko.

Za okusno pripravljene jedi iz domače kuhinje poskrbita mama Nada in Mihelca, Nana in Brin pa gostom z veseljem pokažeta vse zanimivosti kmetije.

Pri Uranjekovih lahko kupite ekološke pridelke in predelane proizvode, za katere imajo izdan ekološki certifikat. V ponudbi je predvsem različna zelenjava, jabolka, hruške, razni sokovi in sirupi, suho sadje, različni čaji, likerji, žganja, jajca in še marsikaj. Na kmetiji imajo urejeno bio trgovino, kje prodajajo ekološke pridelke in izdelke lastnih in drugih ekoloških kmetij. Za vse vedoželjne obiskovalce organizirajo ogled ekološke kmetije, zeliščnega in permakulturnega vrta, različne ustvarjalne delavnice, predavanja o ekološkem kmetovanju in še kaj.

PONUDBA EKOLOŠKE KMETIJE PRI BARONU:2011-061

Delovni čas:
od pon. do pet. – po dogovoru
od so. do ned. – 12.00 do 22.00 ure
Cenjene stranke prosimo, da se pred prihodom najavijo.

Komentirajte