O meni

Pozdravljeni!

Veseli me, da ste obiskali mojo spletno stran!

Ob razmišljanju, kako naj se predstavim, sem ugotovila, da pravzaprav težko povem, kdo sem. Ste se že kdaj poskušali opisati sami? Poskusite, ni lahko!

Prihajam iz družine, v kateri je bilo vedno sodelovanje, prijateljstvo in iskrenost . To so kvalitete, ki so me razvile v to, kar sem danes.

Vse se je začelo nekega jesenskega dne, ko sta se starša odločila, da bomo k sebi vzeli babico Marijo, ki zase ni mogla več skrbeti. Takrat sem bila stara osem let in ta dogodek me je izoblikoval v osebo, kakršna sem danes. To je bil motiv, da sem se odločila za poklic medicinske sestre.

Že od nekdaj me je izredno zanimala narava, kjer sem vedno rada preživljala svoj prosti čas. In tako je še danes. Sem ustvarjalen človek. Pri meni boste našli polne police ročnih izdelkov, od številnih predmetov iz slanega testa do izdelanih igračk za svoji navihani  hčerkici. Amatersko se ukvarjam tudi s fotografijo. Fotoaparat mi namreč ne predstavlja zgolj aparata, s katerim bi na hitro poslikala kakšno gasilsko, dobra fotografija je zame umetnost, zato sprožilca ne pritiskam zgolj za zabavo. Sem tudi izredno iznajdljiva, vedno imam v rokavu pripravljeno idejo.

Tekom let sem se začela poglabljat v zdravilne rastline. Prvi večji dosežek smo z družino dosegli, ko smo očetu znižali slab holesterol samo z česnom. Od takrat naprej živi spletna stran, Jesen doma, da bi čim več ljudi preživelo jesen svojega življenja doma.

V glavnem skušam biti zvesta sama sebi in delati stvari, ki me izpolnjujejo in so prijazne tudi do drugih.

MEDIJI O MENI:

Članek: Nesebična pomoč starejšim in bolnim
Članek: Lepota narave ujeta v fotografije
Članek: Izvirno božično darilo

 

One thought on “O meni

  1. Pozdravljena!

    Nekam mlada se mi zdiš za svoji navihani hčerkici. Kljub temu mi je tvoja spletna stran zelo všeč in hvala za posredovano znanje.
    Z veseljem bom redna bralka.

    Lep dan,

    Antonija

Komentirajte