Ekološka kmetija Ržen

kmetija rženNaziv: Bio kmetija Ržen
Naslov: 2373 Šentjanž pri Dravogradu

Telefon: 051 331 963
E-naslov: info@bodibio.si

Splet: www.bodibio.si
Facebook: Bio kmetija Ržen

Smo ekološka kmetija, ki se že dobrih 15 let ponaša z ekološkim certifikatom. Na kmetiji živimo in delamo ljudje, ki smo ekološko ozaveščeni v pravem pomenu besede, kar pomeni, da nismo prijazni samo do narave, zelenjave ali živali, ampak smo prijazni tudi do ljudi in samega sebe, kar je bistvo pojma »bodi bio«.

ržen kurePonosni smo, da smo kmetija, ki je dobesedno svetlobna leta oddaljena od mestnega trušča in njegovega vsakdana. Kmetija je obdana z gozdom, kakor je tudi vsaka bližnja kmetija na območju, kjer se nahajamo. Od regionalne in glavne ceste smo oddaljeni slabe 3 km, do prvega večjega mesta, v našem primeru Slovenj Gradca, pa dobrih 12 km. Živimo v neokrnjeni naravi v pravem pomenu besede. Sončna lega nam nudi odlično možnost trajnega in dolgotrajnega kmetovanja.

 

“Bodite prijazni ne samo do sebe, bodite prijazni do ljudi, ki vas obkrožajo. Vsak človek je sestavljen iz mesa in krvi in človek mora za svoje delovanje in razmišljanje jesti in piti – se krepiti. Človeka ne dela srečnega njegov luksuzni avtomobil, stanovanje, razkošje … temveč ga okrepi in hkrati zbistri samo kakovostna in zdrava hrana, ki je naše gorivo za obratovanje. Jejte zdravo in z glavo, bodi bio!”

PONUDBA KMETIJE RŽEN: ržen kmetija

Komentirajte